De allerbeste Producten

Verwen uzelf  met hoogwaardige producten van beautysalon De Berk in Hoogland, Amersfoort

Xminerals

• Voor een zachte, gladde, en elastische huid

• Bestrijdt vroegtijdige huidveroudering

• Geeft een stralende en frisse teint

De Xminerals-lijn bestaat uit synergetische producten op basis van Dode Zeemineralen, die zijn verrijkt met aromatische plantenextracten. De formules bevatten geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, 'super fruits' , hoogwaardige antioxidanten en essentiële aminozuren.

bio active care

• Voor een jeugdige huid

• Geschikt voor alle huidtypen

• Wetenschappelijk bewezen

Alle producten van de Bio Active Care-lijn zijn ontwikkeld om de 'tekenen des tijds' te bestrijden en een jeugdige uitstraling van de huid zo lang mogelijk te bewaren. De lijn is er voor hen die zonder ingrijpende operaties of

injecties, de huid een optimale behandeling willen geven.

mineral skin care elements

• Biedt optimale bescherming en voeding

• Hydrateert de huid

• Bevat essentiële vitaminen en mineralen

Een intensieve huidverzorgingslijn, verrijkt met de meest geavanceerde ingrediënten. Mineraalrijk water van de Dode Zee, natuurlijke ontstekings-remmers, Hyaluronzuur en Bernagie-olie beschermen de natuurlijke vochthuishouding van de huid en vertragen het verouderingsproces.

mineral skin care

Onze geavanceerde huidverzorgingsmerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur. Zo zijn al onze producten proefdiervrij. Waardevolle ingrediënten uit de Dode Zee, natuurlijke plantenextracten, aromatische oliën en de meest nieuwe werkstoffen uit de Zwitserse biotechnologie creëren, naast een gezonde, stralende en langdurig jeugdige huid, tevens een gevoel van wellness en totale well-being!

Onze producten

mineral skin care producten

XMInerals

Effectieve anti-aging formules voor een opvallend jeugdige huid

 

De Xminerals-producten laten de huid zacht, glad, elastisch en comfortabel aanvoelen. De formules zijn effectief in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering en helpen de natuurlijke barrièrefunctie en daarmee de weerstand van de huid te versterken. De geavanceerde samenstellingen van de Xminerals-producten voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid en zorgen voor een opvallend jeugdige huid met een stralende, heldere en frisse teint!

bio active care xminerals

bio active care

De Bio Active Care-lijn is een wetenschappelijk onderzochte, non-invasieve verzorgingslijn met spraakmakende resultaten. Alle producten zijn ontwikkeld om de 'tekenen des tijds' genadeloos te bestrijden en een jeugdig voorkomen van de huid intensief te verbeteren. Deze dermatologisch geteste producten zijn geschikt voor alle huidtypes waarbij verbetering gewenst is, maar voor de rijpere huid in het bijzonder.

BIO ACTIVE CARE is gebaseerd op Argireline®

Dit innovatieve complex op basis van peptiden (een keten van aminozuren), werkt door middel van een mechanisme dat de spanning in het gezicht vermindert en zichtbaar mimieklijntjes en rimpels corrigeert. Het zorgt ervoor, dat de zenuwoverdracht tussen de huid en de onder-liggende gezichtsspieren wordt onderbroken, waardoor er een huidontspannend effect optreedt. De gelaatsspieren worden hierdoor op een non-invasieve wijze ontspannen en de huid krijgt, zonder injecties, een opvallend stralende, gezonde en veerkrachtige uitstraling. De natuurlijke soja- en rijstpeptiden in combinatie met gistproteïnen in dit complex, helpen bovendien om donkere kringen en wallen rondom de ogen te verminderen door de versteviging van het bindweefsel en dankzij het minimaliseren van UV-schade. Krachtige antioxidanten en anti-aging ingrediënten ondersteunen de celvernieuwing, verstevigen de verslapte huid en bevorderen een gezonde bloedcirculatie.

mineral skin care elements producten

mineral skin care elements

Een intensieve huidverzorgingslijn, verrijkt met de meest geavanceerde ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid optimaal beschermd, gevoed en gehydrateerd wordt.

Natuurlijke Dode Zeemineralen en het algenextract Polymarine voorzien de huid van essentiële vitaminen en mineralen. Mineraalrijk Dode Zeewater, natuurlijke ontstekingsremmers, Hyaluronzuur, Bernagie olie beschermen de natuurlijke vochthuishouding van de huid en vertragen het verouderingsproces.

Elements Body

Complete huidverzorgingslijn voor het lichaam. Combineert de vele weldadige eigenschappen van De Dode Zee met de zuiverste natuurlijke mineralen.  Het extract Polymarine zorgt voor het herstellend vermogen van de natuurlijke vochthuishouding van de huid  en het vertragen van het verouderingsproces.

 

De serie Elements Body bestaat o.a. uit  een verkwikkende douchegel, een hydraterende bodylotion, rustgevende badzouten en voedende natuurlijke modder.  De unieke combinatie van vitale voedingsstoffen uit zowel de plantaardige als de minerale wereld, zorgt ervoor dat de huid gezond en zijdezacht aanvoelt.